Sähköinen ViLLE opintopolku käyttöön nopeasti ja helposti!

Vinkki! Voitte halutessanne jakaa kustannuksia useamman koulun kesken jos koulutukseen osallistuu opettajia esim. useammasta lähialueen koulusta.

Peruskoulutus

ViLLE haltuun tehokkaasti ja helposti.

Peruskoulutus sisältää 2 kahden tunnin koulutusta paikan päällä koulullasi.

Hinta: 1,490€ / max. 10 opettajan ryhmä. 1,990€ / 2 ryhmää. 2,450€ / 3 ryhmää.


Lähitukikoulutus

Parhaat valmiudet ViLLEn käyttöön. Sopii myös opettajille, joille teknisten opetusvälineiden käyttö ei ole ennestään tuttua.

Lähitukikoulutus sisältää yhteisen alkukoulutuksen, sekä kouluttajan mukaan tukemaan ja opastamaan neljälle oppitunnillesi.

Hinta: 2,450€ / max. 5 opettajan ryhmä


Etäkoulutus

Opintopolku tutuksi kokeneemmille oppimisympäristöjen käyttäjille.

Etäkoulutus sisältää 3 tunnin verkkokoulutuksen sekä etätehtävät.

Hinta: 192,74 € / osallistuja, min 3 ja max 99 osallistujaa.

Varaa paikkasi verkkokaupasta


Täydennyskoulutuspäivä

Tilaa kouluttajamme koulullesi päiväksi opastamaan omien tehtävien tekemisessä tai esimerkiksi kertamaan ViLLEn käyttöä lukuvuoden alussa.

Sopii erinomaisesti myös Veso-päiviin. Koulutuspäivän sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hinta alkaen 840 € / kouluttaja tai tarjous


Asiantuntijakoulutus

Ryhdy koulusi ViLLE asiantuntijaksi! Saat mahdollisuuden luoda itse 3 opettajatunnusta / lukuvuosi.

Sisältää 3 tunnin verkkokoulutuksen sekä etätehtävät.

Hinta: 192,74 € / osallistuja, min 3 ja max 99 osallistujaa.

Varaa paikkasi verkkokaupasta


Oletko unohtanut kuinka oppilaita hallitaan vai ovatko tilastot hukassa? Kertauskoulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ViLLE-tunnus ja haluat palauttaa mieleen opintopolkukurssien peruskäyttöä.

3 tunnin verkkokoulutus

Hinta: 120,16 € / osallistuja, min 3 ja max 99 osallistujaa.

Varaa paikkasi verkkokaupasta

Kertauskoulutus


Hintoihin lisätään ALV (24 %) sekä mahdolliset matkakulut ja päivärahat. Veloitus laskulla. Paperilaskusta lisätään laskutuslisä 5€.

Lisäksi tarjoamme kokeneille ViLLE käyttäjille mahdollisuuden kouluttautua alueensa ViLLE kouluttajaksi. Ota yhteyttä!

Tilaukset ja tiedustelut: villetraining@eduten.com.

Peruskoulutus

Peruskoulutus muodostuu kahdesta kahden tunnin koulutuksesta. Koulutukset järjestetään niin, että niiden välissä on viikko tai kaksi, jonka aikana opettajat pitävät ensimmäiset ViLLE-tunnit oppilaiden kanssa. Koulutus antaa hyvät valmiudet hyödyntää ViLLEn valmiita opintopolkuja mm. matematiikassa, äidinkielessä ja ohjelmoinnissa.

  1. Koulutuskerta

    Tutustutaan hyviin käytänteisiin ja ViLLEn hyödyntämiseen opetuksessa. Harjoitellaan ViLLEn käyttöä oppilaana sekä luodaan ensimmäistä ViLLE-tuntia varten oppilastunnukset.

  2. Koulutuskerta

    Käydään läpi yhdessä ensimmäisen ViLLE-tunnin kysymykset, ihmetykset ja onnistumiset. Tämän jälkeen tutustumme tilastoihin ja oppimisanalytiikkaan, jota tähän asti on kertynyt. Lisäksi tutustumme erilaisiin tapoihin eriyttää oppilaita helposti.

Lähitukikoulutus

Alkukoulutuksessa tutustutaan hyviin käytänteisiin ja ViLLEn hyödyntämiseen opetuksessa. Harjoitellaan ViLLEn käyttöä oppilaana sekä luodaan ensimmäistä ViLLE-tuntia varten oppilastunnukset. Tämän jälkeen kouluttajamme on mukana neljällä ViLLE-tunnilla tukemassa ja auttamassa. Tämä koulutus sopii erittäin hyvin kokemattomille oppimisympäristöjen käyttäjille tai toisaalta hyvin kokeneille, jotka haluavat oppia nopeasti ViLLEn monipuolista hyödyntämistä.

Etäkoulutus

Etäkoulutus on yksittäisille opettajille helpoin tapa hankkia ViLLE-opettajatunnukset. Koulutus antaa hyvät valmiudet hyödyntää ViLLEn valmiita opintopolkuja mm. matematiikassa, äidinkielessä ja ohjelmoinnissa. Etäkoulutus vaatii opettajalta peruskoulutusta enemmän omaa aktiivisuutta ja perehtymistä oheismateriaaliin.